BLIV MEDLEM AF MUSEETS STØTTEFORENING

Foreningens formål er at drive Bornholms Forsvarsmuseum som et kulturhistorisk minde og en militærhistorisk kulturarv.  Dette kan kun gøres ved hjælp af frivillige, medlemskontingenter og donationer. Ved hjælp af dette kan vi sikre, at museets spændende samling af genstande og køretøjer er tilgængelig for museets besøgende og skoleklasser.

Vi håber derfor du vil blive medlem af Støtteforeningen Kastellets Venner Bornholm. Tilmeld dig selv eller din virksomhed i formularen herunder. Uden støtte fra private og virksomheder vil museets samling ikke længere være tilgængelig.

MUSEETS FORMÅL

Bornholms Forsvarsmuseum indsamler, bevarer og udstiller genstande om vore forfædres virke og vilkår for forsvaret af Bornholm, samt nutidens internationale missioner med relation og tilhørsforhold til Bornholm, således at disse minder kan udnyttes i fællesoplysningens og videnskabens tjeneste.

Dette gøres ved at afholde foredrag om emner i relation til foreningens formål, ved rundvisning på Bornholms Forsvarsmuseum om bestemte emner og ved at tilbyde undervisning til skoler og andre foreninger.

FOR PRIVATPERSONER

1 ÅRS MEDLEMSKAB: 150 KR.

Et medlemskab giver også gratis adgang til museet for hele familie boende på dennes adresse, så ofte som det ønskes.

 

FOR VIRKSOMHEDER

1 ÅRS MEDLEMSKAB: 600 KR.

Et medlemskab som virksomhed er først og fremmest en støtte til museet. Medlemskabet giver muligheden for en særrundvisning på museet for op til 10 medarbejdere.


Privatperson - 150 kr. pr. årVirksomhed - 600 kr. pr. år