Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/formus.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/formus.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/formus.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Bliv medlem | Bornholms Forsvarsmuseum

BLIV MEDLEM AF MUSEETS STØTTEFORENING

Bornholms Forsvarsmuseum er et unikt museum, som formidler øens spændende militærhistorie gennem bevaring og udstilling af genstande. Dette gøres ved hjælp af frivillige, medlemskontingenter og donationer til støtteforeningen ‘Kastellets Venner Bornholm’.

Støtten sikre, at museets spændende samling af genstande og køretøjer er tilgængelig for museets besøgende og skoleklasser. Vi håber derfor, at du vil blive medlem af Støtteforeningen ‘Kastellets Venner Bornholm’ og bidrage til bevaringen af museets samling.

Tilmeld dig selv eller din virksomhed i formularen på denne side. Uden støtte fra private og virksomheder vil museets samling ikke længere være tilgængelig.

FOR PRIVATPERSONER

1 ÅRS MEDLEMSKAB: 150 KR.

Et medlemskab giver også gratis adgang til museet for hele familie boende på dennes adresse, så ofte som det ønskes.

 

FOR VIRKSOMHEDER

1 ÅRS MEDLEMSKAB: 600 KR.

Et medlemskab som virksomhed er først og fremmest en støtte til museet. Medlemskabet giver muligheden for en særrundvisning på museet for op til 10 medarbejdere.


Privatperson - 150 kr. pr. årVirksomhed - 600 kr. pr. år

MUSEETS FORMÅL

Bornholms Forsvarsmuseum indsamler, bevarer og udstiller genstande om vore forfædres virke og vilkår for forsvaret af Bornholm, samt nutidens internationale missioner med relation og tilhørsforhold til Bornholm, således at disse minder kan udnyttes i fællesoplysningens og videnskabens tjeneste.

Dette gøres ved at afholde foredrag om emner i relation til foreningens formål, ved rundvisning på Bornholms Forsvarsmuseum om bestemte emner og ved at tilbyde undervisning til skoler og andre foreninger.

FRIVILLIGE SØGES!

Vi er ved at gøre museet mere tidssvarende og kan du derfor svinge en hammer, eller sidde i kassen en formiddag, så modtager vi gerne din hjælp. Med frivilligt arbejde kan vi bringe de historiske genstande frem, så både bornholmere og turister vil kunne opleve dem i mange år fremover. Kontakt Museumsleder Klaus Linnert på tlf. 51 33 00 33

ER DER EN FOREDRAGSHOLDER I DAG?

Har du været del af det bornholms forsvar, været på international mission eller har en intereses for det militærhistoriske, så er du velkommen til at kontakte os om brug af vores lokaler. Vi forbeholder os dog retten til at godkende eller afvise ønsker om brug af vores lokaler baseret på emne og materiale.

Kontakt

Museumsleder | Klaus Linnert
ml@formus.dk

Formand for bestyrelsen | Jens P. Christoffersson
fm@formus.dk