fbpx

Bornholms Forsvarsmuseum gøres klar til sæsonen 2021

I uge 15-16 2021 har vi hos museets bestyrelses og museumslederen knoklet igennem på Bornholms Forsvarsmuseum. Vi har et stort ønske om en modernisering af museet med en kronologisk rækkefølge på udstillingerne. Det er en stor opgave, men også nødvendig.

 

Billede: Museets første sal under ombygning

I løbet er ugerne op til museets åbning er det lykkes at udvide pladsen til besættelsestiden, få stillet den nye V-1 udstilling op og give bedre plads til udstillingen om russertiden på Bornholm. Der er stadig meget arbejde foran os, men vi glæder os til at åbne museet for besøgende. Moderniseringen og opgraderingen af museet er dog en lang indsats, som vi ikke når igennem med denne sæson. V-1 udstillingen er den første nye indsats i dette arbejde, så vi håber gæsterne tager vel imod vores vision for museet.

TV2/Bornholm var så venlige at besøge museet og interviewe vores nye museumsleder Lave K. Broch, som har arbejdet igennem hele ugen på museet. Tak til TV2/Bornholms journalist og kamera for at møde os på museet og give chancen for at fortælle om alle de spændende ting museet har at byde på. Se udsendelsen her.