fbpx

Stillingsopslag:
Er du vores nye museumsmedarbejder?

Stillingsopslag:
Er du vores nye museumsmedarbejder?

Bornholms Forsvarsmuseum søger en deltidsansat museumsmedarbejder, som skal stå for driften af museet i åbningssæsonen og løbende vedligeholdelse i lukkeperioden.

Som museumsmedarbejder skal du stå for den daglige drift af museet, mens en engageret bestyrelse og frivillige fra støtteforeningen står for udviklingen og formidlingen på museet. Har du lyst og mod til at gennemføre guidede ture eller skabe nye udstillinger, så vil det blive modtaget med glæde.

Den daglige drift omfatter bl.a. billetsalg, koordinering af frivillige, rengøring, hjælp til udstillinger og events, kasseopgørelse og afrapportering om besøgstal og museets økonomi. Som museumsmedarbejder kommer du til at arbejde selvstændigt med den daglige drift, men du har også mulighed for at arbejde sammen med museets frivillige.

Både i åbningssæsonen og i lukkeperioden vil der være forskellige praktiske gøremål, så museet fremstår pænt og indbydende for gæsterne. Du skal desuden i et mindre omfang deltage i møder uden for normal arbejdstid.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en deltidsstilling som helårsansættelse.

I åbningsperioden maj-oktober skal du holde museet åbent kl.10-16 torsdag-lørdag med udgangspunkt i et ugentligt tidsforbrug på mellem 24 og 28 timer. Derudover forventes du at deltage i et månedligt møde.

I lukkeperioden november-marts forventes cirka 5 timer om ugen til koordinering af næste års sæson, samt møder og vedligeholdelse af museet. I april vil der være fokus på klargøring af museet til åbningen 1.maj.

Rammerne for ansættelsen kan forhandles, hvis du har den rette profil.

Løn efter aftale.

Din profil

Vi søger en person, som vil hjælpe med at gøre Bornholms Forsvarsmuseum til en unik og god oplevelse for øens gæster og bornholmerne.

Du behøver ikke at have interesse for historie eller militæret, da museets frivillige sikrer formidlingen. Det vil dog være et plus, hvis du interesserer dig for historie og/eller har en fortid inden for Forsvaret. Det vigtigste er dog, at du er en åben og imødekommende person, som kan sikre driften af vores unikke museum.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Praktisk

Vurdering af ansøgninger sker i uge 48, 2022. Indledende samtaler gennemføres i uge 49 og 50, 2022. Opfølgende samtaler gennemføres i uge 1 og 2, 2023.

Beslutningen om besættelsen af stillingen træffes i uge 2, 2023.

Ansøgning med CV og relevante bilag modtages senest den 27. november 2022 kl. 12.00 (uge 47) til bestyrelsesformanden for Kastellets Venner Bornholm på følgende mailadresse: fm@formus.dk

Ønskes yderligere oplysninger om stillingen, så kan du kontakte formand for Kastellets Venner Bornholm Jens P. Christoffersson på tlf. 40 37 34 60 eller mail fm@formus.dk.