fbpx

Usædvanligt besøg på museet

Vi har her i hele uge 8 haft nogle helt specielle gæster på Bornholms Forsvarsmuseum. De har huseret gennem ugen i Kastelstårnet på musets hovedbygninger.

Gæsterne er ejeren og medarbejdere fra firmaet Madam Stoltz – et verdensomspændende firma med base i Nexø. De har  knoklet hele ugen med at fotografere produkterne til deres julekatalog og det krævede en helt speciel kulisse.

De søgte en unik og anderledes lokation til deres kommende katalog. Forsvarsmuseets kasteltårn er både unikt og en anderledes kulisse med sine bastante hvide vægge, runde former og skæve vinkler. Vi håber Madam Stoltz bliver tilfredse med resultatet af ugens anstrengelserne. Vi glæder os alle kunne se resultaterne af arbejdet senere på året.

Det har været sjovt for os andre, at se det smukke gamle forsvarsværk blive anvendt til et nyt og anderledes formål. Bygningen har tidligere været brugt af både danske soldater, tyske besættelsestropper og som karantænested for pestramte. Men vi tror det er første gang bygningen har været brugt til produktfoto i et varekatalog.