fbpx

Kastellets Venner Bornholm

Støtteforening for Bornholms Forsvarsmuseum

Foreningens formål

Foreningens formål er at drive Bornholms Forsvarsmuseum som et kulturhistorisk minde og en militærhistorisk kulturarv.

Bornholms Forsvarsmuseum indsamler, bevarer og udstiller genstande om vore forfædres virke og vilkår for forsvaret af Bornholm, samt nutidens internationale missioner med relation og tilhørsforhold til Bornholm, således at disse minder kan udnyttes i fællesoplysningens og videnskabens tjeneste.

Dette gøres ved at afholde foredrag om emner i relation til foreningens formål, ved rundvisning på Bornholms Forsvarsmuseum om bestemte emner og ved at tilbyde undervisning til skoler og andre foreninger.

Kastellet i Rønne med tilhørende bygninger og tilliggende areal, ejes af Bornholms Museum og stilles vederlags frit til foreningens rådighed for Kastellets Venner Bornholm, mod at den indvendige vedligeholdelse påhviler Kastelles Venner Bornholm.

Bliv medlem

Bliv medlem af støtteforeningen Kastellets Venner Bornholm og støt Bornholms Forsvarsmuseums arbejde.

Bliv Frivillig

Vi mangler frivillige på Bornholms Forsvarsmuseum. Har du interesse for historie og har lyst til at hjælpe med at udvikle museet, så har vi brug for dig!

Bornholmske Dragoner

Foreningen ‘Bornholmske Dragoner’ er blevet del af Støtteforeningen ‘Kastellets Venner Bornholm’ (KVB). Læs mere om Bornholmske Dragoner på deres hjemmeside her: bornholmske-dragoner.dk

Vi er glade for støtten fra...

Bornholms Forsvarsmuseum sige en stor tak til følgende virksomheder og offentlige instanser. Vi opfordrer vores medlemmer og gæster til at støtte disse virksomheder – ligesom de har støttet Bornholms Forsvarsmuseum.