fbpx

Bliv frivillig på Bornholms Forsvarsmuseum

Vil du være med til at bevare og formidle Bornholms spændende militære historie? Bliv frivillig på Bornholms Forsvarsmuseum! Din hjælp er afgørende for at bevare den unikke samling og holde museet åbent for offentligheden. Som frivillig kan du bidrage på mange måder, fra at vedligeholde museet og være i skranken til at rundvise skoleklasser og turister. Du kan også være med til at opbygge udstillinger og formidle den fascinerende historie bag samlingens mange genstande. Bliv en del af et dedikeret team og vær med til at bevare og dele Bornholms militærhistorie!

Ingen museum uden frivillige

Det er helt afgørende for vores arbejde, at der er frivillige kræfter, som kan gøre en indsats. Som frivillig bestemmer man selv, hvor mange timer man ønsker at bruge på museet, og der er mange forskellige arbejdsopgaver, som man kan vælge imellem. 

Du har f.eks. mulighed for at hjælpe med vedligeholdelse af museets udstillinger, sidde i billetsalget, søge midler til projekter, vedligeholdelse af køretøjer, hejse Dannebrog på mærkedage, slå græs eller deltage i en arbejdsgruppe, der ser på nye udstillinger eller museets formidling.

Kort sagt, der er mange opgaver som du kan hjælpe med. Præcis hvad du har tid, lyst og lejlighed til er op til dig. Vi er glade for hjælpen og kan tilbyde hyggeligt socialt sammenværd og muligheden for at arbejde med Bornholms spændende historie.

Sådan bliver du frivillig

Hvis du er interesseret i at blive frivillig, så send venligst en mail til kontakt@formus.dk eller kom forbi i vores åbningstid og få en snak.

Sammen gør vi en indsats for Bornholm og vores fælles kulturarv.

Er du på offentlige ydelser?

Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.