fbpx

Bliv frivillig på Bornholms Forsvarsmuseum

Bliv frivillig på Bornholms Forsvarsmuseum

Vi mangler frivillige på Bornholms Forsvarsmuseum. Har du interesse for historie og har lyst til at hjælpe med at udvikle museet, så har vi brug for dig!

Ingen museum uden frivillige

Det er helt afgørende for vores arbejde, at der er frivillige kræfter, som kan gøre en indsats. Som frivillig bestemmer man selv, hvor mange timer man ønsker at bruge på museet, og der er mange forskellige arbejdsopgaver, som man kan vælge imellem. 

Du har f.eks. mulighed for at hjælpe med vedligeholdelse af museets udstillinger, sidde i billetsalget, søge midler til projekter, vedligeholdelse af køretøjer, hejse Dannebrog på mærkedage, slå græs eller deltage i en arbejdsgruppe, der ser på nye udstillinger eller museets formidling.

Kort sagt, der er mange opgaver som du kan hjælpe med. Præcis hvad du har tid, lyst og lejlighed til er op til dig. Vi er glade for hjælpen og kan tilbyde hyggeligt socialt sammenværd og muligheden for at arbejde med Bornholms spændende historie.

Sådan bliver du frivillig

Hvis du er interesseret i at blive frivillig, så send venligst en mail til ml@formus.dk eller kom forbi i vores åbningstid og få en snak.

Sammen gør vi en indsats for Bornholm og vores fælles kulturarv.

Er du på offentlige ydelser?

Hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

Opsætning af ny montre på Bornholms Forsvarsmuseum. Frivillige har hjulpet med at søge finansiering, researche og udarbejde en ny udstilling.