fbpx

Bliv medlem af
Kastellets Venner Bornholm

Bliv medlem af støtteforeningen Kastellets Venner Bornholm og støt Bornholms Forsvarsmuseums arbejde.

Bornholms Forsvarsmuseum er et unikt museum, som formidler øens spændende militærhistorie gennem bevaring og udstilling af genstande.

Støtten sikre, at museets spændende samling af genstande og køretøjer er tilgængelig for museets besøgende og skoleklasser. Vi håber derfor, at du vil blive medlem af Støtteforeningen ‘Kastellets Venner Bornholm’ og bidrage til bevaringen af museets samling.
Tilmeld dig selv eller din virksomhed i formularen på denne side. Uden støtte fra private og virksomheder vil museets samling ikke længere være tilgængelig.

Dette gøres ved hjælp af frivillige, medlemskontingenter og donationer til støtteforeningen Kastellets Venner Bornholm, som du kan læse mere om i linket her.

Medlemsskab: 150 kr. pr. år

Som privatperson kan du støtte Bornholms Forsvarsmuseum med 150 kr. pr. år ved at blive medlem af støtteforeningen Kastellets Venner Bornholm.

Et medlemsskab er med til at sikre museets samling for eftertiden og holde museet åbent for dig og andre besøgende. Medlemsskabet er en stor hjælp til museets virke og du har også mulighed for at bidrage med frivillig arbejdskraft inden for dine kompetencer.

Et medlemskab giver også gratis adgang til museet for hele din familie (boende på din adresse), så ofte som det ønskes.

Sådan melder du dig ind

Tilmeld dig ved at sende en mail til fm@formus.dk med titlen “Tilmelding”. Mailen skal indeholde følgende oplysninger: Navn, mail, telefonnummer og adresse. Vi sender herefter oplysninger om kontingentbetaling.

Som virksomhed kan du også støtte museet og sikre en vigtig del af Bornholms kulturarv

Uden støtte fra private virksomheder og offentlige myndigheder ville Bornholms Forsvarsmuseum ikke eksistere. Din virksomhed kan være med til at sikre museet kan bevare og formidle øens spændende historie til gavn for både bornholmere og turister.

Virksomhedsstøtte: fra 600 kr. pr. år

Virksomheder kan støtte museet med det beløb de ønsker. Dog minimum 600 kr. pr. virksomhed.

Virksomheder der støtter museet vil blive omtalt på museets sponsorvæk og her på hjemmesiden. Støtten giver også mulighed for en guidet tur på museet.

Sådan støtter din virksomhed

Send en mail til fm@formus.dk med titlen “Støtte”. Mailen skal indeholde følgende oplysninger: Virksomhedens navn, navn på kontaktperson, mail, telefonnummer og adresse. Vi sender herefter en faktura med betalingsoplysninger.

Vi er glade for støtten fra...

Bornholms Forsvarsmuseum sige en stor tak til følgende virksomheder og offentlige instanser. Vi opfordrer vores medlemmer og gæster til at støtte disse virksomheder – ligesom de har støttet Bornholms Forsvarsmuseum.

Museets samarbejdspartnere